Bijuterii semipretioase | Coliere | Bratari | Cercei | Seturi bijuterii


7 motive pentru a alege bijuteriile semipretioase CASSIA
 

Politica de comenzi

Politica de comenzi on-line CASSIA


www.bijuterii-cassia.ro a fost special creat pentru a raspunde in cel mai promt si profesionist mod ceritntelor dumneavoastra. Intreaga gama de bijuterii si accesorii ce este prezentata pe site-ul nostru a fost astfel conceputa si adaugata pentru a usura alegerea cadoului perfect pentru cei dragi sau pentru dumneavoastra.


Produsele noastre sunt insotite de prezentare in limba romana, pret actualizat, asocieri cu produse similare, imagini de prezentare si daca este cazul chiar galerie de imagini. Orice utilizator al site-ului poate parcurge intreaga gama de produse prezentata fara a fi nevoit sa creeze un cont de utilizator personal.


In urma accesarii site-ului nostru puteti vizualiza produsele prezentate si binenteles lansa comenzi on-line. Odata cu deschiderea paginii produsului ce se afla in atentia dumneavoastra, daca acesta corespunde cerintelor cel le aveti, il puteti adauga in cosul de cumparaturi.


In momentul in care se doreste plasarea unei comenzi ferme trebuie urmati urmatorii pasi:


  1. 1. Precizati cantitatea
  2. 2. Dati click pe "Adauga in cos"
  3. 3. Dupa ce ati finalizat selectia produselor dorite, accesati “cosul de cuparaturi”, apasati butonul "Comanda", completati datele solicitate si apoi apasati butonul “Finalizeaza comanda”
  4. 4. In termen de maxim 2 zile lucratoare veti fi contactat(a) de catre consultantii in vanzari CASSIA pentru confirmarea acceptarii comenzii sau pentru alte detalii.

Livrarea bijuteriei comandate se va face prin Posta Romana. La cererea dumneavoastra se poate face si prin curier rapid.