Bijuterii semipretioase | Coliere | Bratari | Cercei | Seturi bijuterii

7 motive pentru a alege bijuteriile semipretioase CASSIA
 

Cercei din argint 925 cu cuart fumuriu si perla

Disponibil in stoc: DA

48 RON (TVA inclus)
Scurta descriere

Cercei cu un design perfect !

Culoare foarte frumoasa ! 

Lungime:  38 mm
Dimensiune cuart: 12 mm
Diametru perla: 7 mm
Greutate: 8 grame

Coliere din cuart fumuriu sau coliere din perle de cultura albe sunt disponibile !

48 RON (TVA inclus)

Cercei din argint 925 cu cuart fumuriu si perlaAlte imagini ale produsului

Detalii pietre semipretioase

CUARTUL FUMURIU este o piatra semipretioasa foarte frumoasa. Protejeaza impotriva oricaror pericole, de natura fizica, psihica, energetica, trimite energiile si gandurile negative inapoi la sursa (la cei care le-au trimis). Aduce noroc, intelepciune, prosperitate. Confera stabilitate, maturitate, intelepciune, o alta capacitate de intelegere a realitatii. 

EFECTE BENEFICE: pentru rinichi, pancreas, organe sexuale, abdomen. Benefic in caz de crampe, dureri menstruale, infertilitate, dureri de maini si picioare. Eliminarea toxinelor.

RECOMANDATA ZODIILOR: Fecioara, Balanta, Sagetator, Capricorn.

PERLE cu adevarat naturale sau mai bine zis salbatice, nascute fara interventie umana sunt accidentale si foarte rare. Perlele salbatice sunt in general mici si neregulate. Cele mari si sferice sunt extrem de rare.  Motiv pentru care, normal,  acestea au avut de-a lungul istoriei preturi exorbitante. Din acest motiv marea majoritate a perlelor disponibile astazi sunt "de cultura“.

Diferenta dintre perle naturale si cele de cultura se concentreaza asupra faptului daca perla a fost creata in mod spontan de natura - fara interventia omului - sau cu ajutor uman. Principul prin care se naste perla ramane insa in esenta acelasi.

Bijuterii similare de care ati putea fi interesat: